Aksa Gemlik Doğalgaz Şirket Müdürü Görevine Serdar Delibalta Atandı

GEMDAŞ’ta Delibalta

Aksa Gemlik Doğalgaz Şirket Müdürü Görevine Serdar Delibalta Atandı

2004 yılında Aksa Doğalgaz ailesine katılan ve daha önce Mustafakemalpaşa Karacabey Susurluk, Bandırma Bölge Müdürü görevini sürdüren Serdar Delibalta mevcut görevinin yanı sıra Gemlik Şirket Müdürü görevine atandı.

Türkiye’nin dört bir yanındaki 27 il, 180 ilçe ve beldede yaklaşık 40 milyon nüfusa hizmet veren Aksa Doğalgaz, alanında uzman ve güçlü kadrosuyla, her sene yüz binlerce aileyi doğal gaz konforuyla buluşturmaya devam ediyor. Aksa Gemlik Doğalgaz’ın Şirket Müdürü, Mustafakemalpaşa Karacabey Susurluk, Bandırma Bölge Müdürü görevini de sürdüren Serdar Delibalta oldu.

Serdar Delibalta kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotoğrametri Mühendisliği bölümü mezunu olan Serdar Delibalta, 1994 – 1997 yılları arasında GAP projesine bağlı 1. Kısım Toplulaştırma projesinde üç yıl Sorumlu Mühendis olarak çalışmıştır. Ardından çeşitli işlerde Proje Şefi olarak çalışan Delibalta, 2004 yılında Aksa Bandırma Doğalgaz Dağıtım A.Ş.’de CBS Şefi olarak göreve başladı. Üç yıllık bu görevin ardından 2007 yılında Aksa Mustafakemalpaşa Karacabey Susurluk Doğalgaz Dağıtım A.Ş.’de Müdür Yardımcısı görev yapan Delibalta, 2008 yılında aynı bölgede Bölge Müdürü görevine atandı. 2012 yılından itibaren mevcut görevinin yanı sıra Aksa Bandırma Doğalgaz Dağıtım A.Ş.’de Bölge Müdürü olarak atanan Delibalta, 2019 yılı itibarıyla Bandırma-Ovagaz-Gemlik Bölgelerinden Sorumlu Şirket Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.

 

Aksa Doğalgaz Hakkında

Faaliyet alanında yer alan 27 il, 180 ilçe ve beldede yaklaşık 15 milyon kişi, 4,8 milyon potansiyel aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz; Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtımcısı konumunda bulunmaktadır. “Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor” sloganıyla yatırımlarını Türkiye’nin her yerine hızla ulaştırmayı amaçlayan Aksa Doğalgaz, genişleyen dağıtım bölgeleri ve yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürmektedir.

(Son Güncelleme: 8 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir