KÖRFEZSPOR’DAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

KÖRFEZSPOR’DAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bursa 2. Amatör kümede mücadele eden Gemlik Körfezspor kulüp yöneticileri, amatör spor kulüplerine yönelik yardım ve desteklerin yanı sıra, sportif tesisleşmede büyük yatırımlara imza atan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür etti.

Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hulusi Gandar, Kulüpler Birliği Başkanı Ömer Uslu, Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Turgut Durmuş’un da hazır bulunduğu ziyarette, Körfezspor Kulüp Başkanı Hasan Arslan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte spora ve sporcuya yönelik yatırımlarının yanı sıra, amatör kulüplere, yaz spor okullarına, ilk-ortaokullara ve liselere yönelik hizmet, yatırım ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, Körfezspor yönetiminin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, başarı dileklerinde bulundu. Başkan Yılmaz, Gemlik’in son yıllarda spor tesisleri yönünden geldiği noktayı da hatırlatarak, “Açık ve kapalı spor alanlarımız, spor tesislerimiz, mini futbol, basketbol, voleybol ve halı sahalarımız, tenis kortlarımız, yüzme havuzumuz ve diğer sportif branşlarda hizmet veren tesislerimiz ile gençlerimizin hizmetindeyiz” dedi.

Gemlik’te spora yönelik birçok önemli yatırımın hayata geçirildiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz, gerek Umurbey Recep Tayyip Erdoğan stadının kazandırılması gerekse ilçe stadının yenilenmesi ve mahalleler yapılan tesisler ile gençlerin ve ilçe halkının spora olan ilgisinin zirveye çıktığını sözlerine ekledi.

Bursa’nın plaka numarası olan 16 Numaralı formayı da Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a hediye eden Körfezsporlu yöneticiler, yardım ve destekleri sayesinde alt yapıya verdikleri önemin yakın gelecekte başarılı sporcular yetiştirerek meyvesini vereceğini söyledi.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir