Bozbey ve Sertaslan Stk’larla Yemekte Buluştu

Bozbey ve Sertaslan Stk’larla Yemekte Buluştu

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik’te bulunan Sicil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Programda, ilk olarak söz alan CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, hem Bursa, hem de Gemlik’te önde olduklarını vurgularken, Gemlik’te de önemli çalışmalar yapılacağını, Bursa Belediyesi ile de projelerinin uyumlu olduğunu söyledi.

Ardından söz alan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey; ”Gemlik Bursa için önemli bir ilçe. Bursa’nın yeşili ve beyazı var. Gemlik’in de mavisi var ama sadece söylemde. Biz geçmişte Karacaali ve Kumla’ya gelirdik. 1980’lerde Eskişehir’e okumaya gittiğimde, Eskişehirliler Kumla’dan bahsederdi. Bugün ne yazık ki durum aynı değil. Gemlik’te Uğur Sertaslan ve bizim çalışmalarımızla ilçe hak ettiği noktaya gelecek. Gemlik, Bursa için de önemlidir. Bu önemi vurgulamaya devam edeceğiz” dedi.

SERTASLAN; 40 YIL ÖNCESİNE BİLE ÖZLEM DUYUYORUZ

Ardından söz alan CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, projelerini STK’lara tanıtırken,  40 yıl önceki Gemlik’ten örnekler verdi. 40 yıl önce daha modern ve deniz ulaşımı dahil pek çok güzelliği bir arada yaşayan ilçede ikamet ettiklerini belirten Sertaslan; ”Bir ilçenin gelişmesi gerekirken, daha kötüye gitmesine anlam veremiyorum. Bizler, 40 yıl önce olan şeyleri hem geri getirecek, hem de modern ve katılımcı projelerle Gemlik’e seviye atlatmak için genç bir teknik ekiple çalışmalar gerçekleştirdik. Onların çalışmaları benim için de çok anlamlı ve özeldir.

GELİŞMİŞLİK ENDEKSİNDE İLK 10 BELEDİYE DE SOSYAL DEMOKRAT

Sosyal Gelişmişlik Endeksi açıklandığında görüyoruz ki, ilk 10 sıradaki belediyelerin tamamı sosyal demokrat. Gemlik’te de ihtiyacımız olan aslında sosyal ve katılımcı belediyeciliktir. Gemlik kendi imkanlarından faydalanamayan bir ilçe konumunda” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir