Gemlik Ak Parti Kampa Girdi

Gemlik Ak Parti Kampa Girdi

Gemlik Ak Parti Kampa Girdi

Ak Parti Bursa İl Teşkilatı, ilçe teşkilatları, belediye başkanları ve ana kademe Kızılcahamam’da kampa girdi.

Yerel seçim temposu öncesinde yapılacak olan kampa Gemlik Teşkilatı da yoğun katılım gösterdi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, ilçe teşkilatları eğitim amaçlı katıldıkları kampın faydalı olacağını ve yerel seçimdeki yol haritalarını belirleyeceklerinin altını çizerken, Ak Parti’nin Gemlik’te her zamanki gibi favori parti olduğunu ve kamp sonrasında tempoyu artıracaklarını kaydettiler.

Işık, Gemlik Teşkilatını Yalnız Bırakmadı

Kızılcahamam kampında, Ak Parti Bursa Milletvekilleri de yerlerini alırken, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik, İznik ve Orhangazi teşkilatları ile yakından ilgilendi. Üç ilçede de vatandaş tarafından kabul gören adayların ve teşkilatların çalışma içinde olacağını kaydeden Bursa Milletvekili Işık; ”Teşkilatlarımızın kamp öncesinde bile seçime hazır olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Eğitim kampında alınacak olan program ve seçim stratejisi sonrasında, ilçe teşkilatlarımız yoğun bir programla seçim çalışmalarına başlayacak. Ak Parti olarak bizlerin avantajı, ülke genelinde tüm teşkilatlarımızın, her an seçim varmış gibi çalışmaları ve vatandaşlarla sürekli iç içe olmalarıdır” şeklinde konuştu.

Bulut; Doğru Bir Strateji İle Yola Çıkıyoruz

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut ise; ”Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatımız, sahaya en hakim teşkilat. Bizler de bugüne kadar yaptığımız ziyaret ve görüşmelerde vatandaşlarımızın taleplerini aldık. Bundan sonra da bu talepleri projeye çevireceğiz. Bizler, seçim dönemimizde söz verdiğimiz işleri yapacak, Gemlik’i daha yaşabilir bir kent haline getireceğiz. Yola çıktığımız günden itibaren önemli destek gördük. Bu desteğin karşılığını verebilmek adına da, kampta alacağımız eğitimlerin faydalı olacağına inanıyoruz” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir