Cezalı Maç Umurbey’de Oynanabilir 

Cezalı Maç Umurbey’de Oynanabilir

Gemlikspor – Yenicespor müsabakası ve sonrasında çıkan olaylar nedeniyle Gemlikspor’a 2 maç saha kapama, Başkanına 210 gün hak mahrumiyeti, Antrenörüne de 3 maç ceza çıkmıştı. Cezalar ile alakalı girişimler sonuçlarını verdi. Ceza maçının Umurbey stadyumunda oynanma ihtimali doğdu.

Işık; Elimizden Geleni Yaparız

Konuya ilk olarak dahil olan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliğinden aldığı bilgi üzerine çeşitli temaslarda bulundu. Temaslar sonrasında da, rapor ile alakalı bilgi alarak teşkilatlarına da talimat verdi.

Görüşmeler Olumlu Geçti

Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanvekili Kazım Bulut, Takdir Komisyonu Sözcüsü Ömer Bayrak, BASKF Tahkim Komitesi Üyesi Telat Tepe’nin federasyon yetkilileri ile görüşmesi sonrasında, 2 maç cezanın 1 maça indirilmesi ile alakalı başvurunun yapılacağı, Gemlikspor’un Şampiyonluk maçı olarak görülen Çekirge maçının da, Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadyumuna verilmesi yönündeki taleplerine olumlu yaklaşıldı.

Konu ile alakalı değerlendirme yapan Kulüpler Birliği Başkanvekili Kazım Bulut; ”Gemlikspor, uzun zamandır özlem duyduğu başarıya bu yıl kavuşuyor. Şehrin de ihtiyacı olan böyle bir şampiyonluk maçının, ilçemiz sınırları içinde oynanmasına yönelik girişimlerimize olumlu yaklaşıldı. BASKF taktir komistesi başkanımız Mustafa Beşer’e, cezanın duyurulmasının ardından desteğini açıklayan ve bizlerle sürekli irtibatta olan Ak Parti Bursa Milletvekilimiz Zafer Işık’a teşekkür ederiz.

Pazartesi günü, beklediğimiz kararların çıkacağına ve özlenen şampiyonluğun ilçemizde kutlanacağına inanıyoruz. Benzer olayların yaşanmamasını arzu ediyoruz” dedi.

 

(Son Güncelleme: 3 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir