Gemlikspor Disipline Sevk Edildi

Gemlikspor Disipline Sevk Edildi

 

Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan Gemlikspor – Yenicespor maçı sonrasında çıkan olaylardan dolayı Gemlikspor Kulübü disiplin kuruluna sevk edildi.

Gemlik Atatürk Stadyumunda oynanan, 2-2 biten ve Gemlikspor’un Süper Amatör Kümeye çıkmasını garantileyen gergin maç ile alakalı Gemlikspor’a ceza verilmesi gündeme geldi. Maç sonrasında hakem ve gözlemcinin, hakeme saldırıldığı ve sahaya yabancı maddeler atıldığı ile alakalı raporu sonrasında, disiplin kuruluna sevk edilen Gemlikspor’a, 1 maç saha kapama cezası gelmesi gündeme geldi.

Bu sezon herhangi bir olay yaşanmayan, özellikle yan hakemin seyircilere yönelik olumsuz tavırları sonrası oluşan gerginliğin maç sonuna taşınması sonrasında, hakemin raporunu internet ortamında göndermesi, olası cezanın yolunu açtı.

Sezonun Son Maçı Saha Kapanabilir

Federasyon ile sezon içinde ilk defa sorun yaşandığı şeklinde görüşme yapılırken, Gemlikspor’un cezası Perşembe günü avukatlardan kurulu disiplin kurulunda görüşülecek. Gemlikspor ile alakalı herhangi bir puan silme cezasının verilmeyeceği tahmin edilirken, sezonun son maçını sahasında oynamama ve yöneticilerinin ceza alma riski bulunuyor.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir