Sertaslan, “Gemlik’e turizmi tekrar hatırlatacağız”

Sertaslan, “Gemlik’e turizmi tekrar hatırlatacağız”

Sertaslan, “Gemlik’e turizmi tekrar hatırlatacağız”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Sertaslan ilçemizde çalışan berberlerle sabah kahvaltısında buluştu. Kahvaltıda Gemlik’te turizmin önemli bir gelir kaynağı olmaktan her geçen gün uzaklaştığını ifade edilirken, Gemlik’e tekrar unuttuğu turizmi de geri kazandıracakları ifade edildi.

Berberlerinin toplumdaki önemine de değinen Sertaslan, “Siyaset sizin sandalyelerinizde konuşuluyor, yurttaş belediye ile ilgili bir şikâyeti varsa sizlere aktarıyor. Bizler de size projelerimizi ve düşüncelerimizi aktarıp yurttaşla aramızda köprü olmanızı bekliyoruz” dedi.

“Denizi olup, denizden yararlanamayan tek kent Gemlik”

Gemlik’te 36 km sahil şeridi olduğunu ve yapacakları planlamayla sahil şeridinin bir metresini bile boşa harcamayacaklarını ifade eden Sertaslan, “Bursa’da öğleden sonra yüzebileceğini tek yer Manastır’dan başlayarak Narlı’ya kadar uzanan sahillerimizdir, Bir körfeze bile ismini vermiş ilçemizde deniz ulaşımı bile mevcut değil biz bunları planladık. Gemlik’te eskiden de temelini attığımız ama mevcut başkan Refik Yılmaz tarafından kaldırılan şu anda engelsiz kafe bulunan bölge için de marina projemiz var. Burada bir de soğuk hava deposu kurarak Gemliklinin ihtiyacı olan kadar balığı buradan taze almasını sağlayacağız. Hemen yanımızdan Anadolu’da bir sürü ile giden insanlar geçiyor. Biz bu insanları öncelikle Gemlik’e sokacağız. Yeni açılan işletmeler hem Gemlik’in turistik değerini arttıracak hem de işsiz kardeşlerime de iş imkânı sağlayacak” diye konuştu.

“Yaptım oldu zihniyetini ortadan kaldırıyoruz”

Konuşmasının devamında Kent Konseyini daha aktif çalıştıracaklarını ve burada Gemlik’te yaşayan yurttaşların fikirlerini rahatça dile getireceklerini ve vatandaşların istemediği hiçbir şeyin mahallesine ve sokağına yapılmayacağını vurgulayan Sertaslan, “Gemlik’te artık vatandaşımızın istemediği hiçbir şey olmayacak. Kent Konseyini amacına uygun olarak kullanarak burada vatandaşlarımızın fikirlerini dile getirmesini sağlayacağız. Gemlik’te artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak yaptım oldu zihniyetini de ortadan kaldırarak Gemlikli yurttaşları da karar verici durumuna getireceğiz” dedi.

 

(Son Güncelleme: 28 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir