Gemlik Asım Kocabyık Mezunlar Derneği Ziyaretlerine Başladı

Gemlik Asım Kocabyık Mezunlar Derneği Ziyaretlerine Başladı

Gemlik Asım Kocabyık Mezunlar Derneği Ziyaretlerine Başladı

Gemlik Asım Kocabıyık Mezunlar Derneği (GAKMEDER) Genel Kurulu sonucunda yönetim kuruluna Başkan Turgut Can YALÇINKAYA, Başkan Yardımcısı Hüseyin BAYRAKTAR, Sekreter Nilay GÜL, Sayman Gökhan İŞLEK, Yönetim Kurulu Üyeleri Furkan Can OĞULTEKİN, Çağla ÖZMEN, ve Mehmet YAŞA seçildi ve çalışmalarına başladılar.
Derneğinin amacının; Gemlik halkı ile Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Yerleşkesi öğrencilerini bir araya getirebilmek olduğunu belirttiler. Yapacakları etkinlikleri sadece öğrenci ve mezunlara yönelik değil Gemlik halkını da dahil ederek oluşturmak istediklerinin altını çizen dernek yönetimi projelerini anlatmak üzere ilk ziyaretlerini yapılacak olan yerel seçimlerde aday olan Belediye Başkan Adaylarına yaparak faaliyetlerine başladılar. İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan’ı, ardından Adalet Ve Kalkınma Partisi Adayı Berkay Bulut’u ve Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Hacı Ömer Yavuz’u ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde Gemlik Asım Kocabıyık Mezunlar Derneğinin kuruluş amaçlarını ve yapacakları sosyal, kültürel, sportif faaliyetleri ve projelerini adaylara anlatarak desteklerini beklediklerini ifade ettiler. Belediye Başkan adayları dernek yöneticilerine Gemlik ile ilgili projelerini ve bu kapsamda üniversite için yapacakları çalışmaları aktardılar.
Dernek Başkanı T. Can Yalçınkaya, “Ülkemizde ve özellikle ilçemizde gençler tarafından uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin kullanımının önüne geçilmesi aynı zamanda öğrenci ve genç yaştaki arkadaşlarımızın kaliteli ve yararlı vakit geçirebilmesi için Gemlik’in yapılacak sosyal, sportif ve kültürel etkinliklere ihtiyacı olduğunu belirtti. Bu kapsamda dernek olarak Gemlik’te özellikle üniversite öğrencilerinin özlemini duydukları etkinlikleri yapmak üzere hareket geçtiklerini ve Gemlik’te görüştükleri kurumların kendilerini destekleyeceklerini ifade etti. İlk etkinliklerini Gemlik Denizcilik Topluluğu ile beraber 27 Şubat 2019 tarihinde yarıyıl tatili dönüşünde öğrencilere güzel bir tiyatro ve müzik eğlencesi ile gerçekleştireceklerini ve bu etkinlik ile kampüste bulunan sokak hayvanlarına mama sağlayacaklarını ifade eden Yalçınkaya bu konuda tüm Gemlik’in destek vereceğine inandığını belirtti. Sahaya inmek üzere çalışmalara başladıklarını ve yakında Gemlik’te bulunan diğer Sivil Toplum Kuruluşları ile toplantı planladıklarını ve yapacakları etkinlikleri başta Gemlik Kent Konseyi olmak üzere bu kuruluşları da dahil ederek yapmak istediklerinin altını çizdi.
Yönetim olarak “Gemlik halkı ve Gemlik’te eğitim gören öğrenci arkadaşlarımızın arasındaki mesafeyi ortadan kaldırmayı, gerek onların sayesinde gerekse onlarla beraber birçok engeli aşmayı, gerçekleştireceğimiz sosyal sorumluluk projeleri ile birlikte hem Gemlik’e hem de ihtiyaç sahiplerine elimizden geldiğince faydalı olmaya çalışacağız. Onların desteği bizim için her şeyden önemli” sözlerine yer verdi.

(Son Güncelleme: 26 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir