Efkan Ala; Cumhur İttifakının Başarısı İçin Birlikte Çalışacağız

Efkan Ala; Cumhur İttifakının Başarısı İçin Birlikte Çalışacağız

Gemlik Belediyesi ve Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatını ziyaret eden önceki dönem İçişleri Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Cumhur İttifakının ülke genelinde olduğu gibi Bursa ve ilçelerinde de karşılık bulduğunun altını çizdi. Ala’ya ziyaretinde Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ve Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman da eşlik etti.

İlk olarak Gemlik Belediyesini ziyaret eden Ala, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yeni dönemde de, bilgi birikimi ile teşkilata destek vereceğine inandığını belirten Ala, teşkilatta eski veya yeni kavramının olmadığını ve her üyenin, kendisi adaymış gibi çalışmasından dolayı Ak Parti’nin bugüne kadarki başarısının sağlandığını belirtti.

ŞUBAT İÇİNDE FARK ORTAYA ÇIKACAK

Belediye Başkanlığının ardından Ak Parti İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Efkan Ala’yı, İlçe Başkanı Yaşar İslam, teşkilat yönetimi ve başkan adayı Berkay Bulut karşıladı. Gemlik’te oluşan havanın ve birliğin ilçeye değer katacağını düşünüyoruz. Gemlik adına umutluyuz. Çalışkanlıkları il her kesimin taktirini kazanan Gemlik ilçe teşkilatımız da, seçimlerde kritik rol üstlenecektir. Gemlik’te Cumhur İttifakı, seçimleri rahat kazanacaktır. Şubat Ay’ı içinde, resmi görsellerimizle de fark ortaya çıkacaktır” dedi.

 

(Son Güncelleme: 26 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir