Amatör Kulüplere Destek Sürüyor

Amatör Kulüplere Destek Sürüyor

Amatör Kulüplere Destek Sürüyor

Gemlik Belediyesi, 2018-2019 yılı Sportif Faaliyetler kapsamında ilçede bulunan 12 amatör spor kulübünün 750 sporcusuna, 6 bin 398 adet malzeme desteğinde bulundu.

İlçe Kapalı Spor Salonunda düzenlenen malzeme dağıtım törenine, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Sabri Karaman ile kulüp başkanları, yöneticileri ve sporcular katıldı.

Amatör Spor Kulüpleri Malzeme Dağıtım töreninde konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kulüpleri ve gençleri sporla buluşturmak için sporun her branşına sahip çıkıp, destek olduklarını belirterek, “Gemlik Belediyesi olarak amatör sporun daha da güçlenmesi, amatör kulüplerimizin varlıklarını sürdürmeleri ve sporcularımızı desteklemek adına elimizden gelen tüm desteği vermeye devam ediyoruz. Amatör branşları desteklemek aslında yerel yönetimler olarak bizim asli görevimizdir, hem görevimizi yapmanın hem de devletimizin aktardığı kaynakları kulüplerimize ulaştırmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Belediye olarak ilçede spor alanında önemli önemli yatırımlar yaptıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, “Her zaman gençlerimizin, sporcularımızın yanındayız. Bütün projelerimiz, yatırımlarımız ve organizasyonlarımızın temel amacı gençlerimizin eğitimine ve gelişim süreçlerine katkı sunmaktır. Her yıl olduğu gibi bu yılda ilçemizde ki 12 amatör spor kulübümüze malzeme dağıtımı yapıyoruz, bu malzemelerin tüm kulüplerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sporcularımıza oynayacakları maçlarda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Törende ayrıca Başkan Yılmaz’a Çotanakspor’lu futbolcular tarafından adının yazılı olduğu forma hediye edildi. Her kulüp yönetici ve sporcularıyla tek tek fotoğraf çektiren Başkan Yılmaz, genç sporcularla da sohbet edip, başarılarının devamını diledi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir