Sertaslan’dan birliktelik için ‘dernekler yerleşkesi’ vurgusu

Sertaslan’dan birliktelik için ‘dernekler yerleşkesi’ vurgusu

Kars, Ardahan ve Iğdırlılar Derneği Vural Parlak ve yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette hemşeri derneklerinin önemine vurgu yapılırken, derneklerin daha fazla kültürel faaliyetlerde bulunması gerektiğinin de altı çizildi.
Ziyarette ilk konuşmayı dernek başkanı Vural Parlak yaptı. Vural konuşmasında yerel seçimin zor bir seçim olduğunu belirtirken CHP’ye ise başarılar diledi.
Sertaslan, “Dernekleri bir araya getireceğiz”
Gemlik’te bulunan hemşeri derneklerini tek çatı altında toplamaya çalışacaklarını ifade eden Sertaslan, “Gemlik’te 81 vilayetten insanlarımız yaşıyor. Hemşeri dernekleri aracılıyla toplanıp bir araya geliyorlar. Bizde sosyal yaşam merkezini bu amaçla kullanacağız. Hemşeri derneklerini dağıtmadan ve aktivite alanlarını genişleterek sosyal yaşam merkezini hemşeri dernekleri yerleşkesine çevireceğiz. Gemlik’te hemşeri derneklerinin de burada kendi arasında istişare etmesini ve biz yanlış yaptığımızda tek ses olarak bize yanlış yaptığımızı söylemesini sağlayacağız” dedi.
Gemlik’i hak ettiği yere ulaşacak.
Gemlik’e ufak dokunuşlarla yeni bir vizyon katacaklarını ve henüz projelerini açıklayan tek aday olduğunu ifade eden Sertaslan, “Gemlik için düşündüğümüz 60’ın üzerinde projeler mevcut, bunlar Gemlik’in ihtiyacı olan projeler mesela yıllardan beridir kullanılmayan ve atıl durumda olan fıskiyeleri temel alarak balık tutma iskelelerini Gemlik’e kazandıracağız. Şu anda engelsiz kafenin olduğu yere Balık pişirme yerleri ve yemek yenilebilecek yerler düşünüyoruz. Bunlar hem Gemliklinin istihdamı için yeni kapı açacak, hem de buradan her gün geçen ama Gemlik’e girmeden giden insanları Gemlik’e gelmesini sağlayarak Gemlik esnafını da buradan para kazanmasını sağlayacağız. Daha çok Gemlikli evine ekmek götürebildiğin de bizlerde daha mutlu olup görevimizin hakkını vermiş olacağız” diyerek sözlerini tamamladı

(Son Güncelleme: 25 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir