Yusuf Güngör Al; ”Mahallenin Geleceği İçin Adayım”

Yusuf Güngör Al; ”Mahallenin Geleceği İçin Adayım”

Beş yıl önce bürokrasi ve vatandaş arasında köprü kurma amacıyla yola çıkan 55 yaşındaki Muhtar Yusuf Güngör Al 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Eşref Dinçer Mahallesi muhtar aday olacağını belirtti.

İlk kez 35 yaşında aday olan Yusuf Güngör Al hedeflerine 15 yıl sonra kavuştu.4 yıldır görevine devam eden Muhtar Al seçim çalışmalarına başladı. Muhtar adayı seçim vaatlerinde yardıma muhtaç olan herkese yardım etmeye devam edeceğini belirtti sözlerinin devamında ise “Durumu olmayan, ihtiyaç sahiplerinin takipçisiyim. Belediyeyle iletişim halinde olacağım ve vatandaşlarımıza yardım edeceğim.” dedi. Vatandaşlarla her an iç içe olduğunu, kahvehanelerde seçmenlerle sohbet ettiğini ve seçmenlerle her daim iletişim içinde olduğunu belirtti. Mahallelinin desteği ve isteği üzerine seçimlere adaylığını yeniden koyduğunu belirten muhtar adayı sözlerine şu şekilde devam etti              ”Kapıya gelip bizi bırakma Yusuf ağabey “diyen seçmeler var, onlar için çalışmalarıma devam edeceğim. Vatandaşların desteği her zaman yanımda onun için bir rakibimin olmadığını düşünüyorum.”    Mahallelini desteğini her zaman yanında hissettiğini belirten muhtar adayı gelecek dönemlerde de görevine devam edeceğini ve kendisine emanet edilen muhtarlık görevini en iyi şekilde yapacağını belirtti. Muhtar Al sözlerini  “Beni izlemeye devam edin bu daha başlangıç.” diyerek noktaladı.

(Son Güncelleme: 24 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir