GESYAD'dan GTSO'YA Sunum

GESYAD’dan GTSO’YA Sunum

GESYAD’dan GTSO’YA Sunum

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası meclisinde, Gemlik ile alakalı çalışmalarının ve ileriye dönük çalışma programlarının sunumunu yaptı.

”Gemlik Kendini Sorguluyor”  başlığıyla Gemlik’in ihtiyaçlarını içeren sunum sonrasında söz alan GTSO Başkanı Paşa Ağdemir; ”Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneğinin çalışmalarını bizler de biliyor ve önemsiyoruz. Sosyal hayatı baz alan anlayışla, önemli bir sorumluluk üstleniyorlar. Bizler de bu konuda elimizden gelen desteği sunacağız. Odamız içerisinde de sosyal işlerle alakalı bir komisyon oluşturduk” dedi.

Ardından söz alan GESYAD Başkanı Şükrü Deviren ise; ”Gemlik’in sosyal ve kültürel hayatına katkılarımız oluyor. Yaşlılar ve kimsesiz çocuklarla alakalı projelerimizin ve çalışmalarımızın yanı sıra, spor faaliyetlerine de derneğimiz bünyesinde yer veriyoruz. Gemlik’in kendini sorgulaması gerektiğini düşünerek böyle bir çalışma yaptık. Odalarımız ve bu konuda katkı sağlayabilecek sivil toplum kuruluşlardan destek alarak, sunum ve planımızı geliştireceğiz” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir