Gemlik’te Cinayet

Gemlik’te Cinayet

Ablasıyla boşanmak üzere olan eniştesini öldürdü

Gemlik ilçesinde bir şahıs ablasıyla boşanmak üzere olan eniştesini sokak ortasında pompalıyla ateş ederek öldürdü. Cinayet anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Olay Gemlik ilçesi Dr. Ziya Kaya Mahallesi Dede Korkut Sokak’ta saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre boşanmak üzere olan Ali Görçin ile kayınbiraderi B.C.K.ç arasında henüz öğrenilemeyen bir sebepten tartışma çıktı. İddiaya göret tartışma kısa sürede büyürken kayınbirader K. pompalı tüfeğe davrandı. Silahı gören Görçin kaçmaya çalışsa da başarılı olamadı. Eniştesini pompalı silahla kovalayan K., Görçin’e arkadan ateş etti. Başından vurulan Görçin sokak ortasında yere yığılırken katil zanlısı kayınbiraderi K. kaçarak olay yerinden ayrıldı. O anlar ise çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Etraftaki vatandaşlar Görçin’in kanlar içinde kaldığını görünce polise ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Görçin’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Görçin’in cansız bedeni Gemlik Devlet Hastanesi’ne götürülürken polis katil zanlısı kayınbiraderin yakalanması için çalışma başlattı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir