Abla Kardeş Evlerinde Ölü Bulundu

Gemlik’te Abla Kardeş Evde Evlerinde Ölü Bulundu

Gemlik, Eşref Dinçer Mahallesinde meydana gelen olayda, Sibel Dudaklı (45) ve Mehmet Ali Dudaklı (37) evlerinde ölü bulundu.

Abla kardeş olan Sibel Dudaklı ve Mehmet Ali Dudaklı’nın evlerinden 10 günden fazla zamandır herhangi bir ses gelmemesi komşularını şüphelendirdi. İhbar üzerine eve gelen Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. Abla kardeşin banyo ve yatak odasında bulunan cesetlerinin çürümeye döndüğü fark edildi.
Evde Kan İzleri Var
Polis incelemesinde evin çeşitli bölgelerinde kan izleri bulunurken olayın cinayet mi? Yoksa intihar mı? olduğu araştırılıyor. İki kardeşin ölüm sebepleri ile alakalı olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını yaparken, olay yerinde gelen Cumhuriyet Savcısı da cesetler üzerinde inceleme yaptı.
Komşuları tarafından 15 gün kadar önce evde bir bağrışma sesinin geldiği ifade edilirken, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya karışması ihtimali olan bir şüpheli ile alakalı da araştırma başlattı.
Hayatını kaybeden Sibel ve Mehmet Ali Dudaklı isimli kardeşlerden Mehmet Ali Dudaklı’nın MS hastası olduğu, babası Cengiz Dudaklı’yı da 1 ay önce kanserden kaybettikleri öğrenildi. Abla ve kardeşin ölü bulunduğu evin ise babalarına ait olduğu kaydedildi.

(Son Güncelleme: 19 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir