Öğrenciler kano sporu ile buluşacak

Öğrenciler kano sporu ile buluşacak

Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi E. Murat TACAR; Gemlik’e kano sporunu kazandırmak üzere Türkiye Kano Federasyonu Bursa İl Temsilcisi ve Bursa Büyükşehir Belediye Spor Antrenörü Deniz KORKMAZ ile Bursa Büyükşehir Belediye Spor Antrenörü Levent AKBULUT’u Mihraplı Parkı Kano Eğitim Merkezinde ziyaret etti.

Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri ile Gemlik Denizcilik Topluluğu üyeleri başta olmak üzere tüm öğrenci ve çalışanların kano sporu yapması için ilk adım atıldı. Faaliyetlere kano ve kürek sporu hakkında farkındalık seminerleri ile başlanacağı ifade edildi. Ardından Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Deniz ve Liman İşletmeciliği Programında Su Sporları dersi alan öğrencilerimizi Kano Eğitim Merkezinde kano sporu ile tanıştıracağız. Gemlik’te deniz kanosu sporunun başlaması için federasyon ile  birlikte çalışmalara başladıklarını ifade eden Tacar Gemlik’in deniz turizmi ve özellikle su sporları için çok uygun şartlara sahip olduğunu ve körfez olmanın avantajları kullanılarak Gemlik’te gençlerin kano, kürek ve yelken gibi faaliyetler ile buluşmalarının sağlanmasının önemini anlattı.

 

(Son Güncelleme: 18 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir