Kara ve Ekibinden Gazetemize Ziyaret

Kara ve Ekibinden Gazetemize Ziyaret

Kara ve Ekibinden Gazetemize Ziyaret

Gemlik Cumhuriyet mahallesi muhtar adayı Seda Kara ekip arkadaşı aza adayları ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz sahibi ve Genel yayın yönetmeni Hurşit Topal tarafından karşılanan Kara, muhtarlığı boş zamanlarını doldursun diye değil, 25 yıllık eğitimcilik hayatımın ardından yaşadığımız topluma faydalı olmak için ekip olarak yola çıktık dedi.

Kara, “Ben değil Biz olma ilkesi ile mahallemiz için insiyatif olan sekiz kişilik ekibimizle yeni bir yola çıktık. Bu yeni başlangıç ile birlikte değişimin öncüsü ve uygulayıcısı olarak mahallemize hizmet edeceğiz. Uygulanabilir ve sürdürebilir projeler önceliğimiz olacak.

Ulaşım, Çevre, Sokak hayvanları, Sağlık, Eğitim konularında Cumhuriyet mahallemizin ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu problemler ve iyileştirmeler için gerekli tüm girişim ve takipçiliğimizle mahallemizi toplu mesaj yolu ile bilgilendireceğiz.

Tüm sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışacağız. Benim ve birçok arkadaşımızın üye olduğu Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme derneğinde yaptığımız projeler ile bilgi ve deneyim sahibiyiz…Bu tecrübe ve bilgilerle Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin öneri ve fikirleri ile örnek mahalle olacağımızdan şüphemiz yoktur.

Mahallemizin değişik yerlerine koyacağımız öneri kutuları ile mahallemizin önerilerini alacak ve yine toplu mesaj yolu ile mahallemiz bu fikir ve uygulamalardan haberdar olacaktır” dedi.

 

(Son Güncelleme: 17 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir