Gemlik’te Pazar Filesi Dağıtımı Devam Ediyor

Gemlik’te Pazar Filesi Dağıtımı Devam Ediyor

Gemlik Belediyesi’nin sürekli yeniden üretilen ve doğada yok olması 1000 yıl süren poşetler yerine file kullanımının teşvik amacıyla başlattığı ücretsiz ‘pazar filesi’ dağıtımı devam ediyor.

Doğayı kirleten naylon poşet karşısında çevreci bir alternatif olan file kullanımını yaygınlaştırmak için Gemlik Belediyesi’nin başlattığı “Filemizi alalım, çevremizi koruyalım” kampanyası son olarak, Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın da katılımıyla perşembe pazarı ve Kapalı Pazar Yeri’nde yapıldı.

Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, projenin, insan ve doğa sağlığını tehdit eden plastik poşet kullanımını azaltmak amacıyla hayata geçirildiğini bir kez daha hatırlatarak, Sıfır Atık Projesi’ne katkı sağlamak ve geri dönüşümün önemini vurgulamak için Pazar filesi dağıtımına devam ettiklerini söyledi.

Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan pazar filelerine büyük ilgi gösteren vatandaşlar, duyarlı davranışından ötürü Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Önümüzdeki günlerde de pazar yerlerinde file dağıtımı yapılarak “Filemizi alalım, çevremizi koruyalım” kampanyasının sürdürüleceği bildirildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir