Kumla'da Tepki; ''Kumla Gözyaşlarına Boğulurken, Muhtar Neredeydi?''

Kumla’da Tepki; ”Kumla Gözyaşlarına Boğulurken, Muhtar Neredeydi?”

Kumla’da Tepki; ”Kumla Gözyaşlarına Boğulurken, Muhtar Neredeydi?”

Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir cinayete kurban giden Ahmetcan Yaşlı’nın Kumla’daki cenazesi sonrasında, Kumla Muhtarı Abdullah Satı’ya yönelik tepki oluştu.

Gözyaşları Sel Oldu

CHP Gemlik Belediye Meclis Üyesi Tefik Kaldırım sosyal medya üzerinden Kumla Muhtarına tepki gösterirken, Gazetemize yaptığı açıklamada da; ”Ben Kumla’da hayatımda gençlerin ilk defa bu kadar ağladığını gördüm. Bizler için de zor bir gün oldu. Genç ve suçsuz kardeşimiz, Kumla’da sevilen bir isim, yok yere bir cinayete kurban gitti. Sorumlularının en ağır şekilde cezalandırılmasını bekliyoruz.

Muhtar Parti Tanıtım Toplantısında

Kumla Muhtarı, Kumla’nın en acı günlerinden birinde, Kumla’da cenazede olması gerekirken, Bursa’daki aday tanıtım toplantısına katılması, kabul edilebilir bir şey değildir. Bizler bunu kabul edemiyoruz. Muhtarların bu tarz toplantılara katılmasına bir şey demiyoruz da, böyle acı bir günde, seçildiği yerde olması gerekirdi” dedi.

Muhtar Satı Belediye Kaldırımlarını da Tekmelemişti

Geçtiğimiz aylarda, Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan kaldırımları da tekmeleyen videosu ortaya çıkan Kumla Muhtarı Abbullah Satı, o dönemde de, vatandaşın vergileri ile alınan hizmetlere zarar verdiğinden dolayı tepkilerin odağında yer almıştı. Kumla’da mahalleyi yakından ilgilendiren acı günde de, Kumlalıların yanında olmaması, Satı’yı tartışılır hale getirdi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir