Gencay Yılmaz Meclise Aday

Gencay Yılmaz Meclise Aday

Gencay Yılmaz Meclise Aday

Gemlik’te AK Parti’nin kuruluşundan itibaren çeşitli kademelerde başarı ile görev yapan Gencay Yılmaz Gemlik Belediyesi Meclis üyeliği için aday adayı oldu. Yılmaz dosyasını ilçe binasında kalabalık bir grupla ilçe başkanı Yaşar İslam’a teslim etti.

Kuruluşundan bu tarafa Gemlik’te Ak Parti teşkilatından siyaset yapan Yılmaz, gerek gençlik Kolları Başkanlığı döneminde gerekse Halkla İlişkiler Başkanlığı döneminde partisinin ziyaret ve faaliyetlerini basınla da paylaşarak ilk e-posta haber servisini başlatan isim olmuştu. Gencay Yılmaz başkanlığındaki AK Parti Gençliği, eğitime destek programı düzenlemiş yüzlerce öğrenciye ücretsiz kırtasiye yardımında bulunmuştu.

Gencay Yılmaz Meclise Aday

Yılmaz, “2002 Yılından beri mensubu bulunduğum Ak Parti bünyesinde aktif olarak Gemlik Gençlik Kolları Başkanlığı ve İlçe Başkan Yardımcılıkları görevlerinde büyük bir azim ve heyecanla çalıştım. Doğup büyüdüğüm güzel Gemlik’imize, Bursa’mıza ve  ülkeme yaşadığım topluma hizmet etmeyi, milli-manevi değerlerine sahip çıkan olmayı kendime şiar edinerek 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmuştu. Bu süreçte bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Hizmet yarışında Ak Parti davasına sahip çıkmak ve bunu halkımıza hizmete çevirmek için 31 Mart yerel seçimlerinde de Gemlik’te belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurumu yaptım” dedi.

Hiçbir zaman verilen görevlere kendisinin talip olmadığını, üstlendiği görevleri ise her zaman en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içinde olduğunu kaydeden Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinin diğer seçimlerden önemli olduğuna dikkat çekti.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir