Özcanbaz; Yerinde Dönüşüm demiştik haklı çıktık

Özcanbaz; “Yerinde Dönüşüm demiştik haklı çıktık”

Özcanbaz; Yerinde Dönüşüm demiştik haklı çıktık

MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, 2013 yılından itibaren Gemlik’te Yerinde Dönüşüm adına çalışma başlattıklarını ifade ederek, gelinen noktadan memnun olduklarını belirtti.
Gemlik’te kentsel dönüşümün hızlanması adına bulunan mevcut binaların 5 kat olarak belirlenmesi sonrasında açıklama yapan MHP İlçe Başkanı; ”Uzun zamandır Gemlik’in yerinde dönüşmesi ile alakalı çalışıyor, projeler yapıyoruz. Neredeyse tüm toplantılarımızda ve beyanlarımızda, Gemlik’in dönüşümü ile yerinde dönüşüm tercih ettiğimizi söylemiştik. Benzer bir proje çalışmasını da meclis üyemiz Kenan Çakır, Gemlik Belediye Meclisine sunmuştu. Uzun zaman bu söyleme karşılık bulamasak da, doğrunun tek olduğunu görmüş olduk. Gemlik merkezinde kat artışı meclis tarafından kabul edildi.
Doğrudan Tarafız
Bizim önerilerimiz ve kararlarımızın sonuçlanması tabii ki bizleri de memnun ediyor. Bizler bu tür çalışmaları, Gemlik halkının hassasiyetlerini ve önceliklerini gözeterek yapıyoruz. Bu nedenle, tüm siyasi hareketler bizim söylemlerimizi eninde sonunda doğru buluyor. Dönüşümde artışın 5 kata çıkarılması Gemlik için önemli ve faydalı bir karar olmuştur. Bundan sonraki çalışma da, boş arsalarla alakalı olmalıdır” dedi. Özcanbaz, dönüşümün ada bazlı yapılması gerektiğine de dikkat çekti.

(Son Güncelleme: 9 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir