Yıldız; Projelerimizi Özgürce Kullanabilirsiniz!

Yıldız; Projelerimizi Özgürce Kullanabilirsiniz!

Yıldız; Projelerimizi Özgürce Kullanabilirsiniz!

Yerel seçimlerim hızla yaklaştığı şu günlerde, siyasi partilerin de çalışmalarını hızlandırdığına şahit oluyoruz. Saadet Partisi Gemlik İlçe Yönetimi bu partilerin en aktifi olmakla birlikte, yaptıkları çalışmalar şimdiden ses getirmeye başladı. İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, seçim çalışmaları ve konu ile alakalı olarak şu değerlendirmeyi yaptı.

“Teknik heyetimiz, yaptığı projelerde toplumun her kesimine hitap ederek, tüm problemlerin çözümlerini ortaya koymak için çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmalarımızın amacı; salt muhalefet etmek ve eleştirmek değil, Gemlik’in sorunlarına çare üretmektir.” Şeklinde konuşan Yıldız, Refik Yılmaz ve Uğur Sertaslan arasındaki polemiğe atıfta bulunarak da şunları söyledi.

“Son günlerde partiler arasında benim projem senin projen kavgasına şahit oluyor ve açıkçası buna gülüyoruz; çünkü söz konusu her iki partide kendilerini vazgeçilmez göstermek ve alternatifleri yokmuş gibi bir hava yaratmak için algı operasyonu yapmaktadırlar. Saygıdeğer Gemlik halkımız bilmelidir ki; Saadet Partisi’nin açıklayacağı projeler Gemlik’in projeleridir. Dileyen tüm partilerde projelerimizi paylaşabilir ve uygulayabilir. Bunda hiçbir sakınca görmez aksine memnuniyet duyarız.” Şeklinde konuştu.

 

(Son Güncelleme: 6 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir