Dünya Göz’den Gemlik Belediyesi’ne Ayrıcalıklı Hizmet

Dünya Göz’den Gemlik Belediyesi’ne Ayrıcalıklı Hizmet

Gemlik Belediyesi, personelinin çeşitli kuruluşlardan indirimli faydalanabilmesi için gerçekleştirdiği anlaşmalara bir yenisini ekledi.

Bu kapsamda Gemlik Belediyesi ile Dünya Göz Hastanesi arasında, personel ve birinci dereceden yakınlarına tüm muayene ve tedavilerde indirim uygulanmasını öngören bir işbirliği protokolü imzalandı. Dünya Göz Hastanesi ile imzalanan protokol çerçevesinde belediye personeli ve birinci derece yakınları, teşhis ve tedavilerden indirimli faydalanabilecek.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol ve Bursa Dünya Göz Hastanesi Yetkilisi Kadir Albayrak arasında imzalanan protokolle, personel ve birinci derecede yakınlarına SGK anlaşması indirimi üzerine tüm tedavi ve muayenelerde ek bir indirim daha uygulanacak.

Çalışanlarının sosyal haklarını gözettiklerini belirten Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, “Biz çalışanlarımızla birlikte bir aileyiz, iyi bir ekibiz. Gemlik halkına birlikte hizmet ediyoruz. Ekip arkadaşlarımızın her platformda haklarını gözetmek ve korumak için girişimlerde bulunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Dünya Göz Hastanesi ile personelimize yönelik muayene ücretlerinin indirimi noktasında bir protokol imzaladık. Personelimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir