Gemlik’te Cadde ve Sokaklar Elden Geçiyor

Gemlik’te Cadde ve Sokaklar Elden Geçiyor

Gemlik’te Cadde ve Sokaklar Elden Geçiyor

Gemlik Belediyesi ilçe genelinde yol açma-genişletme, tretuvar ve kaldırım çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kayhan Mahallesi Yedievler Sokak üzerindeki kaldırım, yol genişletme ve tretuvar çalışmalarını tamamladı. Yürütülen çalışmalar kapsamında sokak boyunca belirli noktalarda yolun dar olan bölümleri genişletilirken, ihtiyaç olan bölgelerde yeni kaldırımlar yapıldı. İklimine uygun bitkilerin de dikildiği alana şev taşları da döşenerek daha modern ve estetik bir görünüm kazandırıldı.

Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz bu yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için belediyemizin tüm birimleri özveriyle çalışıyor” dedi. Mahallelerde şev taşı, kaldırım, yol açma, yenileme ve genişletme çalışmalarına hız vererek, hizmet atağını kentin dört bir yanında sürdürdüklerini kaydeden Başkan Yılmaz, Yedievler Sokakta ki çalışmaların tamamlandığını belirterek, bölgenin daha modern bir görünüme daha sağlıklı bir alt yapıya kavuştuğunu söyledi. Yaklaşan kış ayları öncesi eskiyen, yıpranan kaldırım ve yolların Gemlik’e yakışır şekilde yenileneceğini açıklayan Başkan Yılmaz, “İhtiyaç olan bölgelerde yeni kaldırımlar yaparken mevcut olan fakat kullanımında sıkıntı duyulan kaldırımlarda revize çalışmalarına devam ediyoruz. Yaya güvenliğini ön plana çıkaran bordür ve tretuvar çalışmalarıyla da cadde ve sokaklarımızı yeniliyoruz. Önümüzdeki günlerde diğer sokaklarımız da yavaş yavaş yenilenerek vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak. Kış şartları ağırlaşmadan yolları ve kaldırımları sorun olmaktan çıkarmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Kayhan Mahalle Muhtarı Şükrü Beki ise, “Yoğun olarak kullandığımız bu yol zamanla yıpranarak neredeyse kullanışsız bir hal almıştı. Ulaşımda çok zorlanıyorduk. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kısa sürede yol genişletme, şev taşı ve kaldırım yapım çalışmalarını tamamladı. Sokağımızda hem yaya hem de araç güvenliği sağlanmış oldu. Mahalle sakinlerim ve şahsım adına belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir