Müftü Şavlı’ya TÜGVA’dan Ziyaret

Müftü Şavlı’ya TÜGVA’dan Ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kadın ve Aile Koordinatörlüğü, Mihriban Çetin öncülüğünde Gemlik Müftülüğüne ziyarette bulunarak, aile konularında yapılması düşünülen faaliyetlerle ilgili İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı ile görüştüler.

Ziyarette  Dr. Şavlı, günümüz toplumunun  temel problemlerinden biri olan, belki de başta gelen konusunun  aile müessesesinin yaşamış olduğu bunalımlar olduğunu, bu yönüyle acilen çözüm bekleyen bu konuda her kurumun veya her oluşumun, üzerine düşeni yapmak hususunda gayret göstermesi gerektiğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  bu istişarelerin aile müessesesi açısından hayati öneme sahip olduğunu dile getiren Şavlı, ziyarete gelen gençlerin heyecanının gözlerinden okunduğunu ve gelecekten daha ümitli olduklarını ifade etti. Ziyaret sonunda TÜGVA’lı hanımlara Dr. Şavlı’nın kendi eseri olan “Bütün Yönleriyle İslâmda Çocuk Terbiyesi” adlı kitap hediye edildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir