Yılmaz'dan Gazetemize Ziyareti

Yılmaz’dan Gazetemize Ziyareti

Yılmaz’dan Gazetemize Ziyareti

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gündem Medya’yı ziyaret etti. Yılmaz’a ziyaretinde Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör, önceki dönem Ak Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ve Ak Parti siyasetinin önde gelen isimlerinden Murat Yavuz ve Levent Aydın ile belediye çalışanları da eşlik etti.

Sağlık Merkezleri Yapmamız Bile Eleştirildi

Gemlik Gündem Gazetesi, Gündem Medya imtiyaz sahibi Hurşit Topal tarafından karşılanan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve beraberindekiler, Gemlik’te son dönemde yaşanan atılıma dikkat çekti. Şehrin, büyük bölümünün önemli anlamda değişim içinde olduğunu kaydeden Gemlik Belediye Başkanı ”Bir yandan önemli hizmetler yaparken, bir yandan şehri daha yaşanılabilir bir yer haline getirdik. Gemlik’te aynı zamanda kurumlarımıza da binalar kazandırdık. Aile Sağlıkları Merkezleri kazandırdık. Bir yandan da olanları yeniledik. Ne yazık ki ‘Sağlık Ocağı yapmak belediyenin işi değil’ şeklinde eleştiriler aldık. Belediyenin işi ilçede yaşayanları hayatını daha kolay hale getirmektir. Bunun aksini düşünmek de doğru bir hareket değildir. Keşke muhalefet daha yapıcı eleştirilerde bulunsa.

Tv Tartışma Programlarında Bile Örnek Gösteriliyoruz

Biz bugüne kadar yapılmayan pek çok hizmeti hayata geçirdik. Bu nedenle, seçim beyannameleri de zor olacak. ‘Şunu yapacağız’ denilecek her şeyi ya hayata geçirdik, ya da planladık. Halkımızın daha rahat ve kaliteli yaşam sürmesi adına yaptığımız yatırımlar, sadece bölgemizde değil, Türkiye genelinde de takdir edilir hale geldi. Şeffaf Belediyecilik anlayışımız ise Televizyon programlarında bile örnek gösterilir hale geldi. Yaptıklarımızı doğru aktaran basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

(Son Güncelleme: 30 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir