İyi Parti Noktayı Koydu; Gemlik'te İttifak Yok

İyi Parti Noktayı Koydu; Gemlik’te İttifak Yok

İyi Parti Noktayı Koydu; Gemlik’te İttifak Yok

Uzun süredir devam eden ittifak söylemlerine, Gemlik İyi Parti İlçe Başkanlığı son noktayı koydu. İyi Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır, İlçe Başkanı Birol Mumcu ve partililerin katıldığı toplantıda, Dr. Adnan Bıyıklı’nın adaylığı açıklandı.
İTTİFAK ANCAK ADNAN BIYIKLI İSMİNDE OLUR
Siyasetteki konfor alanını bozan bir siyasi hareketiz. Yerel seçimlere en iyi hazırlanan partiyiz. Ben hem kurucu il başkanımıza, il yöneticilerimize, Gemlik temsilcilerimize teşekkür ediyoruz. Adnan Bıyıklı kurucu ilçe başkanımızdır. Kendisi de İyi Parti’nin Gemlik Belediye Başkanı adayı olarak açıklıyoruz. Bu yolu beraber yürüdük. 31 Mart sonrasında da belediye başkanı olarak kendisini göreceğiz.
Belli olan adaylarımız ve seçilecek adaylarımızla Bursa’yı yönetmeye hazırız. Türkiye’de 2005’ten itibaren siyasette de şekil değiştirdi. Siyaset kendini ittifak çalışmaları içinde buldu. Biz de ”Türkiye’de Güç Birliği” olarak yola çıktık. Gemlik’te bir iş birliği olacaksa, Dr. Adnan Bıyıklı adıyla olacaktır. Biz çalışmalarımızı da bu anlamda başlatacağız. İlk defa bir Belediye Başkan Adayını açıklıyoruz” dedi.
BIYIKLI; KAZANACAK OLAN PROJE DEĞİL HAKTIR, ADALETTİR
Ardından söz alan İyi Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı ise; ”Projeler, falanlar, filanlar bu proje yarışması değil. Gider güçlü bir firmaya yaptırırsınız. Kazanacak olan proje değil, haktır, hukuktur, adalettir. Bizim en büyük projemiz şu, Belediyenin ne olduğunu anlatmak. Belediyenin görevi halkın yaşam kalitesini yükseltmek. Sekiz yıl önce Gemlik halkından alınan Gemlik Belediyesini, yeniden halka teslim etmek için aday olduk” şeklinde konuştu.
DR. YAHYA BAHADIR; ADNAN BEY GEMLİK’İ KAZANACAKTIR
Son olarak söz alan İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır, Gemlik’te Adnan Bıyıklı’ya önemli destek olduğunu bu nedenle İyi Parti çatısında, Dr. Adnan Bıyıklı ile seçime gireceklerini vurgulayarak, bundan sonra görüşmenin Adnan Bıyıklı’nın adaylığı altında olacağı veya hiç olmayacağını dile getirdi. Bahadır, 31 Mart’ta Dr. Adnan Bıyıklı’nın Gemlik’te seçimi kazanacağını da sözlerine ekledi.

(Son Güncelleme: 28 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir