Işık; Zeytine Ürün Desteği İçin Girişimler Başladı

Işık; Zeytine Ürün Desteği İçin Girişimler Başladı

Işık; Zeytine Ürün Desteği İçin Girişimler Başladı

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, zeytinde meyveye destek adına girişimlerde bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin Bursa ziyaretinde, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık tarafından gündeme getirilen ürüne destek konusu ile alakalı bakan Pakdemirli’nin genel müdürlüğe talimat verdiği, beraberinde de Gemlik, İznik, Orhangazi ve Mudanya bölgelerinde bulunan zeytinlere, ürün başına destek verilmesi konusu ile alakalı inceleme ve çalışma başlatıldığı bilgisine ulaşıldı.

Konu ile alakalı değerlendirme yapan Milletvekili Işık, ”Bölgemizde zeytine ürün bazında destek verilmiyordu. Üreticilere yaptığımız ziyaretlerde, odalar ile yaptığımız görüşmelerde bu konunun önemli anlamda eksik olduğunu fark ederek değerlendirmelere başladık. Kendimiz de bir çalışma yaparken, bir yandan da teşkilatlarımızın desteği ile detayları inceledik. Zeytin üreticisine ürün başına verilecek desteğin de, önemli bir sorunun çözümü adına faydalı olacağını düşündük. Konuyu Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’ye ilettik. Kendisi de doğrudan girişimlerine başladı. Öğrendiğimize göre çalışmaları da başlatmışlar. Kendilerine bölgemiz adına teşekkür ediyoruz.

Üyesi bulunduğum Tarım Komisyonunda da konunun incelenmesi adına adım attık. Çok yönlü yapılan çalışmaların sonucu, zeytin üreticilerimize önemli katkı sağlayacaktır. Bize süreçte destek olan teşkilatlarımıza, vatandaşlarımıza ve odalarımıza teşekkür ederiz” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir