Engürücük’te Feci Ölüm

Engürücük’te Feci Ölüm

Gemlik’in Engücürük Mahallesinde yaşanan olayda kör, sağır ve dilsiz engelli vatandaş, Engürücük köyü Meydanında bulunan sulama havuzuna düşerek hayatını kaybetti.

Cesedi  Vatandaşlar Tarafından Fark Edildi

Engürücük Mahallesinde yaşayan İsmail Akar (34), meydanda bulunan sulama havuzuna bilinmeyen bir sebepten dolayı düştü. Şahsın kaybolmasından dolayı çevrede araştırma yapılırken, ilaç almak için depoyu kontrol eden vatandaş tarafından ceset görüldü.  Ardından olay yerine gelen Jandarma ve Afad ekiplerinin çalışması ile talihsiz engellinin cesedi havuzdan çıkarıldı.

Uzun süre havuzda kaldığı ve yüzünün morarmaya döndüğü fark edilen engelli vatandaş kesin ölüm sebebinin araştırılması için Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Barış Bozkurt’da çalışmaları yakından izledi.

Sesini duyurma şansı olmadı mı?

Engürücük’te yaşayan vatandaşlar, engelli gencin düşmesi durumunda dilsiz olduğundan sesini duyuramamış olabileceği üzerinde dururken, aynı zamanda kör olmasının da düşmesinde etken olabileceğini düşünüyorlar.

Jandarma ekipleri olay yerinde ve çevresinde inceleme başlatırken, yaşanan talihsiz olayın detaylarının önümüzdeki günlerde belli olacağı tahmin ediliyor.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir