Başkan Yılmaz’a “Yılın Yerel Yöneticisi” Ödülü

Başkan Yılmaz’a “Yılın Yerel Yöneticisi” Ödülü

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin bu yıl 8’inci kez düzenlediği yılın yerel yöneticileri anketinde Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yılın yerel yöneticisi ödülüne layık görüldü.

Yılın yerel yöneticilerini belirlemek amacıyla gerçekleştirilen “Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor” anketi sonucunda Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesinde yaptırılan 1400 Konutlu Toplu Konut projesi Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a Kentsel Dönüşüm kategorisinde ödül kazandırdı.

Ödül ile alakalı açıklama yapan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Türkiye’nin her yanından yerel yöneticilerin katıldığı platformlarda Gemlik’i temsil etmekten gurur duyduklarını belirterek, “Aldığımız ödülleri son derece önemsiyor, ilçemizin ve belediyemizin adının bu ödüllere konu olmasından son derece gurur duyuyoruz. Gemlik Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan aldığımız güç ile hedefimizi büyük tuttuk ve bu başarıya hep birlikte imza attık” dedi. “İnsanlar şehirleri, şehirler de insanları inşa eder” diye konuşan Başkan Yılmaz, “1’inci ve 2.nci kura çekim törenlerini gerçekleştirdiğimiz Cihatlı Mahallemizde de, aile sağlık merkeziyle, okullarıyla, cami ve sosyal donatı alanları ile birlikte kaliteli ve yüksek yaşam standartlarına uygun bir mahalle inşa ediyoruz. Gemlik’in kültürüne uygun, komşuluk ilişkilerini de güçlendirilecek yeni Gemlik’in temellerini attığımız 1400 Konutlu Toplu Konut alanında çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. ‘Milletimize efendi değil, hizmetkâr olmak için’ yine vatandaşlarımızın desteği ile önemli projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu ödülün ilçemize kazandırılmasında kürek tutan ellerden, kalem tutan ellere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yılmaz yılın yerel yöneticisi ödülünü, 2019’un ilk haftalarında Ankara Beypazarı ilçesinde gerçekleştirilecek ödül töreninde alacak.

 

 

(Son Güncelleme: 24 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir