Gemlikli Genç Kütahya'da Vuruldu

Gemlikli Genç Kütahya’da Vuruldu

Gemlikli Genç Kütahya’da Vuruldu

Kütahya’da meydana gelen olayda tartışma sonrası tüfekle yaralanan üç kişiden biri Gemlikli çıktı.

Kütahya’da meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Kütahya’da meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Bir süre yerde yatarak ambulansın gelmesini bekleyen yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis olayın şüphelisi 2 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, saat 02.30 sıralarında Pirler Mahallesi Germiyan Sokağı’nda meydana geldi. İddialara göre Sezai K. ile evinde misafir olarak kalan arkadaşı Mustafa Ç. geceleyin evlerinin önünde gürültü yapan Anıl T. (25), Yalçın Ş. (17) ve kardeşi Salih Ş. (16) ile tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda Mustafa Ç. tabancayla havaya ateş etti, Sezai K. da evden aldığı av tüfeğiyle pencereden ateş ederek Anıl T.’yi başından, Yalçın Ş. ile kardeşi Salih Ş.’yi de kol ve bacaklarından yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı 3 kişi bir süre yerde yatarak ambulansın gelmesini bekledi. Yaralılar gelen ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polis ekipleri olayda kullanılan av tüfeğini evin içinde, 2 adet ruhsatsız tabancayı da evin bahçesinde buldu. Ekipler ev sahibi Sezai K. ile arkadaşı Mustafa Ç.’yi gözaltına aldı, soruşturma sürüyor.

Gemlikli Genç Yoğun Bakımda

Meydana gelen olayda yaralanan Anıl. T.’nin yoğun bakımda ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. Arkadaşları ve yakınları sosyal medya üzerinden durumu paylaşırken, Anıl T.’nin sevenleri de durumundan endişe ettiklerini dile getirdiler.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir