Ekmek 1.50 TL Oldu

Ekmek 1.50 TL Oldu

Ekmek 1.50 TL Oldu

Un ve maliyetlerin artmasından dolayı Gemlik’te de uzun süredir ekmek fiyatının artırılması bekleniyordu.

Daha önce 1,25 kuruş olan 250 gram ekmeğin fiyatın 1.50 TL olarak artırıldı. Beraberinde 450 gramlık tam buğday ekmeği 3.00 TL olurken, 750 gramlık köy ekmeği ise 4.50 TL. olarak belirlendi.

Un Fiyatları Ağustos Ayından Bu Yana Zamlı

Doların artışı ve piyasalarda yaşanan olumsuz etkiden dolayı un ve diğer giderlerin önemli ölçüde zamlandığı, buna rağmen ekmek fiyatlarının yerinde saydığından zarar ettiklerini kaydetmişlerdi. Gemlik’te de açıklanan fiyat sonrası bir nebze de olsa, şartlarının daha iyi konuma geleceği dile getirildi.

Vatandaş da Memnun Değil

Vatandaşlar ise hayat şartlarının zorlu olması ve artan fiyatlardan dolayı kazançlarının maliyetlerini karşılamadığını dile getirerek, temel ihtiyaç ürünlerine ve özellikle de ekmeğe zam yapılmasının en büyük zararının vatandaşlara yansıyacağını kaydettiler. Maaşlarına ve gelirlerine de aynı anlamda zam yapılmadığı dile getiren vatandaşlar, artışlar oranın zam yapılmadı gerektiğini vurguladılar.

(Son Güncelleme: 18 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir