Başkan Yılmaz Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Yılmaz Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Yılmaz Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Esnaf ziyaretlerine aralıksız devam eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, hafta sonu Dereboyu Mevkiindeki Balıkçılar çarşısında balıkçılarla sohbet edip, balık ve balık satışları hakkında bilgi aldı. Cadde üzerindeki işyerlerini ve mağazaları da dolaşarak esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Yılmaz, ziyaret boyunca karşılaştığı vatandaşlarla da yakından ilgilenerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör’ün de eşlik ettiği esnaf ziyaretlerinde enflasyonla mücadeleye destek vererek ekonomiye sahip çıkan esnafın takdir edilmesi gerektiğini belirten Başkan Yılmaz, “Esnafımız Devletimizin, bizde her zaman olduğu gibi esnafımızın yanındayız. Enflasyonla topyekûn mücadelede biz de varız diyen tüm esnaflarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Belediye olarak her fırsatta halkla iç içe olduklarını ifade eden Başkan Yılmaz, her gün farklı mahallelerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi. Gemlik Belediyesinin esnaf dostu belediye olduğuna vurgu yapan Başkan Yılmaz, yapılan yatırım ve hizmetlerle de bunu her zaman kanıtladıklarını sözlerine ekledi.

(Son Güncelleme: 17 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir