Kumla'ya Hizmet Kompleksi

Kumla’ya Hizmet Kompleksi

Kumla’ya Hizmet Kompleksi

Gemlik Belediyesi Yatırıma Doymuyor, Küçükkumla Mahallesine Aile Sağlığı Merkezi

Gemlik’i daha sağlıklı ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan çevreye kadar her alanda önemli projeleri ilçeye kazandıran Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, diğer taraftan da mahallelerde vatandaşlarını yaşamını kolaylaştıracak projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Bu kapsamda ilçe sakinlerini sağlık hizmetlerine yürüme mesafesinde ulaştırma hedefiyle çalışmalarını yürüten Gemlik Belediyesi, Cumhuriyet, Eşref Dinçer, Hisar, Balıkpazarı ve Cihatlı Mahallelerinin yanı sıra bir Aile Sağlığı Merkezini de Küçükkumla Mahallesine kazandırıyor.

Başkanlık makamında Bursa PTT Başmüdür Yardımcısı Muzaffer Sana ile proje detaylarını görüşen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Küçükkumla Mahallesinde ki Mevcut PTT binasını kamulaştırarak yerine hem aile sağlığı merkezi, hem PTT İşletmesi hem de Halk Eğitim Merkezi olarak faaliyet gösterecek modern kullanıma uygun üç katlı bir bina kazandıracaklarını söyledi. Toplam 1160m² inşaat alanına sahip, yöresel mimari özelliklere uygun olarak inşa edilecek binanın 380m² PTT İşletmesi, 367m² aile sağlığı merkezi, 412m² de halk eğitim merkezi olarak kullanılacağını açıklayan Başkan Yılmaz, projenin yılsonuna kadar ihale edileceğini belirterek, 2019 yılı başında temel atma töreni gerçekleştireceklerini müjdeledi. Hizmetlerine vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yön verdiklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, “Hizmet anlayışımızın merkezinde insan var. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla hemşerilerimizin ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmalar yürütüyoruz. Özellikle yaşlılarımızın aile hekimliği hizmetine kolay bir şekilde ulaşabilmesi için bir aile sağlığı merkezini de Küçükkumla Mahallemize kazandıralım istedik. Tek derdimiz Allah’ın Rızası, Milletin Duası. Küçükkumla Mahallemize kazandıracağımız aile sağlığı merkezimiz, PTT İşletmemiz ve Halk Eğitim Merkezimiz Gemlik’imize ve Kumlamıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir