Hisar Anadolu “ Genç Yürekler Minik Kalpler “ Projesinde

Hisar Anadolu “ Genç Yürekler Minik Kalpler “ Projesinde

Hisar Anadolu “ Genç Yürekler Minik Kalpler “ Projesinde

Hisar Anadolu Lisesi “ Genç Yürekler Minik Kalpler “ Gençlik Spor Bakanlığı 2018/1 Genç fikirler projesi kapsamında. İlçemiz Hisar Anadolu Lisesi öğrencileri Basketbol sporunun yaygınlaşması ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve basketbol sporunun sevdirilmesini amaçlayan proje tüm hızıyla devam ediyor .

Proje kapsamında 30 öğrenci ile başlayan çalışmalarda görev alan öğrenciler Gençlik ve Spor Bakanlığının proje bütçesinden karşıladığı yemek organizasyonu ilçemizin yemek konusunda seçkin mekanlarından Engin Usta lokantasında yapıldı .

Proje ye katılan öğrencilere verilen yemek ve ikramlarla sıcak bir ortam oluşturuldu .

Proje yöneticisi Hisar Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Tuğan Büyükbaşaran gençlere yönelik Gençlik ve Spor Bakanlığının sağladığı imkanlarla ilçemiz gençlerinin çok daha Özgüvenli saygılı vicdanlı örnek gençler oluşmasında bu projelerin devam edeceğini belirterek yemek organizasyonunda titizlikle davranan Enğin Usta lokantası sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür dileklerini belirti .

(Son Güncelleme: 12 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir