Belediyeden Arsa Cevabı; Sadece Mağduriyet Giderildi

Belediyeden Arsa Cevabı; Sadece Mağduriyet Giderildi

Belediyeden Arsa Cevabı; Sadece Mağduriyet Giderildi

Gemlik Belediye Meclisi Aralık Ay’ı ikinci oturumunda, CHP’li üyelerin itiraz ettiği Sakallı Düğün Salonunun bulunduğu bölgedeki arsa ile alakalı harita üzerinden cevap verildi.

Vatandaşın önceki yerinin doğrudan yola cephe olduğu ve büyük bir arazide bulunduğu görülürken, arsanın okul alanı için ayrılması sonrasında, vatandaşın arsasının bölgedeki çeşitli noktalara dağıtıldığı gözlendi. Benzer yol cephesinde vatandaşa herhangi bir arsa düşmezken, yeni verilen arsanın bile önceki cephe hattını karşılamadığı, vatandaşa da herhangi bir ayrıcalık sağlanmadı, harita üzerinde aleni şekilde ortaya çıktı.

Okul Arsası İki Cepheliydi

Okul için vatandaştan alınan arsanın hem caddeye hem de aralığa cepheli olduğu gözlenirken, donatı alanlarına da yakınlığı ile de önemli değer taşıdığı tahmin ediliyor. Konu ile alakalı verilen tepkiyi harita ve kroki üzerinden basın mensuplarına ulaştıran Gemlik Belediyesi, benzer konularda, çeşitli zamanlarda vatandaşların mağduriyetlerinin giderildiğini ifade etti. Uzun zaman önce kamulaştırılan ve bedeli ödenmeyen vatandaşlara bile bedellerinin bu dönemde ödendiği ifade edilirken, Gemlik Belediyesinin kamulaştırma ve harcama konularında Türkiye’nin en şeffaf belediyelerinden biri olduğunun da altı çizildi.

(Son Güncelleme: 11 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir