Gemlik'ten 18 Sayı Fark

Gemlik’ten 18 Sayı Fark

Gemlik’ten 18 Sayı Fark

Türkiye Basketbol 2.ligi 7.ci haftasında Bursa ekibi konuk ettiği Ups Spor’u 18 sayı ile yenerek puanını 10 ‘a yükseldi.

Gemlik ilçe spor salonunda kalabalık seyirci karşısında oynan müsabakaya Bursa temsilcisi Mehmet Şen’in elinden bulduğu 9 sayı ile periyotu 20-9 önde tamamladı. 2 periyota 11 sayı farkla giren Gemlik Basketbol savunmadaki etkili oyunu ile devreyi 18 sayı fark ile bitirdi.

3.Çeyrekte Gemlik basketbol farkı 23 sayı çıkartarak son çeyreğe 58:35 önde girdi. Son çeyrek İstanbul temsilcisi Ups 12 :0 seri yakalayarak farkı 11 indirince Gemlik Basketbol savunmada yaptığı hamleler ile fark 18 sayı çıkartmayı başararak müsabakayı  71:53 kazanmasını bildi.

Gemlik Basketbol adına Mehmet Şen 21 sayı 2 ribaunt 3 asit ,Adnan Hepgür 11 sayı 11 ribaunt 1 asist ,Berkay Kutlu 10 sayı 5 ribaunt 3 asist ,Recep Solak 6 sayı 14 ribaunt 2 asist ile oynarken Ups adına Mehmet Ata Evren 10 sayı 4 ribaunt 4 asist ,Yunus Emre Doyan 10 sayı,3 ribaunt ,Alperen Tolga İzgin 9 sayı 4 ribaunt  ile oynadı.

Müsabakanın 1.periyotu 20-9 Gemlik , 2.periyotu 20-13 Gemlik , 3.Periyotu 18-13 Gemlik  ,4 periyotu 13-18 Ups

3 maçlık galibiyet serisi yakalamaktan dolayı memnun olduğunu dile getiren Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut , Genç bir kadro yapısına sahibiz ve her geçen günde bir birine kenetlenen sporcu kardeşlerimiz ile bizleri daha sonuçların beklediğine olan  inancım tam. Bugün saha da Menajerinden Antrenörüne teknik ekibinden sporcularına kadar çok güzel bir görüntüye şahit olduk. Bu uyum sayesinde galibiyet kaçınılmaz oldu.

Gemlik için hep birlikte el ele vererek ilçemizi spor kendi yapmak adına rol model takımlarımıza destek verilmesi gerekiyor ,ifadelerini kullandı.

Gemlik Basketbol Türkiye Basketbol 2.ligi A grubunda oynadığı 6 müsabakasını 4 kazanarak puanını 10 yükselten Bursa Temsilcisi puan sıralamasında 5.sıraya yükseldi. Gemlik Basketbol 8.hafta karşılaşmasında İstanbul deplasmanında Tenis Eskirim Dağcılık Spor Kulübü ile karşılaşacak. T.E.D bu hafta  Aydın deplasmanında Efe Sporu  uzatma dakikalarında 92-83 yenerek ligde oynadığı 6 müsabakada 5 galibiyet 1 mağlubiyet ile 3 sıradaki yeri korudu.

 

(Son Güncelleme: 9 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir