Gemlik’te Yeniden Refah

Gemlik’te Yeniden Refah

Dr. Fatih Erbakan tarafından 23 Kasım’da kurulan Yeniden Refah Partisi ülke genelinde 1 Aralık ve 15 Aralık tarihleri arasında teşkilatlanma hamlesi yapıyor. Çalışmalar kapsamında Gemlik’te de kurucu ilçe başkanı olarak Mehmet Nezih Topyüz atandı.

Bursa İl Başkanını belirlemek için Yeniden Refah Partisi Bursa Kurucuları ile istişare toplantısı ve oylaması gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Bursa İl başkanını belirlemek için gerçekleştirilen temayül oylamasında Genel Başkan yardımcısı Doğan Bekin ve Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri   katıldı.

Bütün ilçelerden katılımlar gerçekleşirken Gemlikte kurucu yönetimi ile  toplantı sonunda temayül yoklaması için hazır bulundu . Yeniden Refah Partisi Gemlik kurucu İlçe Başkan Mehmet Nezih Topyüz ve Yönetimi ilerleyen günlerde Gemlikte teskilatlanmayı tamamlayıp olağan kongreye Gemlik teşkilatını hazırlayacağını belirtti. Tamayülde 16 Aralık’ta Ankara’daki lansman toplantısına davet yapıldı. Temayül oylaması sonucunda  il başkanı olarak Naim Öztürk seçildi.

Temayül de dikkat çeken bir hususta Eski Kocaeli Belediye başkanı Mehmet Aras’ın yapmış olduğu konuşma idi. Konuşmasında  sürekli ikinci 40 yıl vurgusu yapan Aras partililerden yoğun ilgi ile karşılandı.

(Son Güncelleme: 6 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir