Ak Parti ‘de Türe’de Adaylık açıkladı

Ak Parti ‘de Türe’de Adaylık açıkladı

Gemlik Kent Konseyin’de ve Tügva’ da çeşitli hizmetlerde bulunan Ceyhan Türe belediye meclis üyeliği için müracaatını yaptı.

Türe müracaatı ile ilgili yaptığı açıklamada; “Gemlik Belediye Meclis Üyeliği Adaylığı Başvuru Dosyamızı Gemlik Ak parti İlçe Başkanı  Yaşar İslam beye Teslim etttik. Değerli Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız bizi yalnız bırakmadı.  Uzun yıllar stk’larda aktif bir genç olarak olarak bulunduğum siyaset hayatının başlangıcında kendi adıma bugün milat denebilecek bir hareket içine girmiş bulunmaktayım. 3 Aralık 2018 itibariyle Ak parti Gemlik Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığımı ilan etmiş bulunmaktayım.  Olgunluk, tecrübe yaş ile ölçülebilecek kavramlar değildir , Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaşlardayız. Kendimize olan inancımız ve cesaretimiz en büyük kanıtımızdır. Umarım bizlerle beraber bütün gençler kendilerinin bir şeyler başarabileceğine olan inançlarını tekrar kazanırlar. Davaya hizmet etmenin ve bu yolda ter dökmenin ne yaşı ne de zamanı vardır. Bu vesileyle 31 Mart 2019 da yapılacak olan Mahalli idareler Genel Seçiminin Gemlik için, Bursa’mız için, Ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

(Son Güncelleme: 6 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir