Gemlik Sahili Işıl Işıl

Gemlik Sahili Işıl Işıl

Gemlik Sahili Işıl Işıl

Gemlik Belediyesi ilçe genelinde hayata geçirdiği aydınlatma projeleri ile kente renk katmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Atatürk Kordonu ve Gemlik İskelesinde ki ekonomik ömrünü tamamlamış ışıklandırma direkleri, Selçuklu motifli yeni LED aydınlatma direkleri ile yenileniyor.

Yürütülen çalışmaların ilk etabında, Gemlik iskelesinde her biri 60 watt gücünde, 5 metre yüksekliğinde LED aydınlatma direklerinin montajı tamamlandı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ile Atatürk Kordonundan Kayıkhane Mevkiine kadar olan sahil boyunca yerleştirilecek 7 ve 10 metrelik 22 adet LED aydınlatma direkleri için de ihaleye çıkıldığı bildirildi. İhalenin tamamlanmasıyla birlikte ekipler kısa süre içinde Gemlik sahilini ışıl ışıl bir görünüme kavuşturacak. Ayrıca LED aydınlatma direkleri ile ışık gücü artırılırken elektrik sarfiyatını da yarıdan fazla düşürmüş olacak.

Konuyla alakalı açıklama yapan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in marka bir kent olması hedefiyle ilçenin siluetini değiştirecek çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Teknolojik yenilikleri yakından takip eden belediyemiz kullanılan LED aydınlatmalar ile mikro ölçekte ilçe ekonomisine makro ölçekte ise ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Selçuklu motifli LED aydınlatma çalışmalarımız tamamlandığında insanımızın yoğun bir şekilde kullandığı sahilimiz ışıl ışıl olacak” dedi. Hayata geçirilen ve devam eden projelerle Gemlik’in yükselen bir değer haline geldiğini ifade eden Yılmaz, “Her geçen gün sorunlar azalıyor ve Gemlik’imiz güzel hizmetler ile şekilleniyor” diye konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir