Gemlik Basketbol Ankara’da Galip

Gemlik Basketbol Ankara’da Galip

Türkiye Basketbol 2.ligi  6. haftasında Ankara’da Söğütsen’e konuk olan Gemlik Basketbol, karşılaşmayı 72-65 kazanarak ilk deplasman galibiyetlerini elde etti.

Karşılaşmaya daha organize başlayan Gemlik, oyuna 8-0 seriyle başlamasına rağmen iyi reaksiyon gösteren Söğütsen, farkı kısa sürede eritmeyi başardı. Ancak pes etmeyen Gemlik yakın takibi sürdürdü. İlk çeyrek 21-19 Söğütsen üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci çeyreğe Gemlik basit top kayıplarıyla başladı. Bunları iyi değerlendiren Söğütsen için işler bu dakikalarda iyi gitti. İkinci çeyrek 37-31 Söğütsen üstünlüğüyle geçildi.

Üçüncü periyotta daha organize olan Gemlik, rakip savunmayı kolay geçerek arka arkaya skor üretti ve öne geçti. Skorun sürekli el değiştirdiği bu çeyreği Söğütsen 53-52 önde tamamladı. Son çeyrek hataya izin vermeyen Gemlik, üstünlüğü kaptırmadı ve karşılaşmayı 72-65 kazandı.

Ankara’dan Galip dönüyoruz diye sözlerine başlayan Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut Söğütsen Seramik’in kadro yapısına baktığımız iyi oyuncular olması ve henüz ligde galibiyetin bulunmamasından dolayı müsabakanın zor geçeceğini biliyorduk. Müsabakanın 1.ve 2. Periyotunda periyotları kaybetmemize rağmen  müsabakayı kazandığımızdan dolayı teknik ekibi ve oyuncularımı kutlarım. 8 Aralık 2018 Cumartesi saat 17:00 da oynayacağımız UPS müsabakasında tüm Gemlik Halkını Gemlik ilçe spor salonuna davet ediyorum ‘ İfadelerini kullandı.

Gemlik’te Yasin Canberk Uzunkaya 18 sayı, 11 ribaund,1 blok – Mehmet Şen 16 sayı, -Faik Can Nurkan 13 sayıyla galibiyette etkili rol oynadı. Söğütsen de ise Doğan Deniz Yiğit 17 sayı, Talip Eralp Seymen 15 sayı, 8 ribauntla öne çıktılar.

(Son Güncelleme: 2 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir