Cemal Yavilioğlu meclis üyeliği için aday adayı

Cemal Yavilioğlu meclis üyeliği için aday adayı

  Cemal Yavilioğlu meclis üyeliği için aday adayı

Gemlik Palandökenliler dernek başkanı Cemal Yavilioğlu, Ak Parti’den belediye meclis üyeliği adaylığı için başvuru yaptı.

Ak Parti ilçe merkezinde çok sayıda dernek üyesi ve parti yöneticisinin de katıldığı programda aday adaylığını açıklayan Yavilioğlu’nun müracaat formunu ilçe başkanı Yaşar İslam teslim aldı.

Müracaat sırasında konuşan Cemal Yavilioğlu,  “Allah Gönlümüze kalbimize göre versin. Tabii AK Parti iktidarında Türkiye’de ne hizmetler yapıldığını sizler çok daha iyi biliyorsunuz. İstikrarın sürmesi, için, Gemlik’in daha da gelişmesi için Ak Partinin iktidarına ihtiyacımız var. Benim hedefim hiç bir zaman mevki makam değil amacım sadece millete ve ülkeme hizmet, dolayısıyla günümün çoğunluğu hemşehrilerim’le iç içe geçiyor. Sorunları çok iyi anlıyorum, halka hizmet hakka hizmet diyerek halkıma hizmet için buradayım. Durmak yok yola hep birlikte devam diyorum” dedi.

Ak Parti ilçe başkanı Yaşar İslam’da “meclis üyelikleri için partilerine büyük teveccüh olduğunu ifade ederek, tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir