Öğretmenler Gününe Özel Program

Öğretmenler Gününe Özel Program

Öğretmenler Gününe Özel Program

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlen akşam yemeğinde ilçede görev yapan öğretmenleri ve ailelerini ağırladı. 1.000’in üzerinde katılımın olduğu programda, öğretmenler kapıda karanfillerle karşılandı.

İlçedeki bir düğün salonunda organize edilen programa Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ve eşi Serpil Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve eşi Suzan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı’nın yanı sıra öğretmenler ve aileleri katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, “Bu anlamlı günümüzde, böylesine samimi bir ortamda bizleri üç yıldır ağırlayarak bir araya gelmemize sebep olan Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum” dedi. İlçe’de görev yapan 1200 öğretmenin, 18.500 öğrenciyi karşılıklı sevgi, saygı ve şefkatle eğitmesinin önemine vurgu yapan Duran, “Öğretmenlik mesleği peygamber mesleğidir. Biz öğretmenler hayatımızla, yaşantımızla, değerlerimizle bu mesleğin kutsiyetini her zaman ön planda tutmak gayretindeyiz. Gemlik’in öğretmenleri mutluysa, Gemlik mutludur, Gemlik başarılıdır. Öğretmenler gününüz kutlu olsun” diye konuştu.

Ardından söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, Gemlik Belediyesi’nin sadece alt yapı ve üst yapı ile ilgilenmediğini vurgu yaparak, eğitim ve öğretimin kalitesinin yükseltilmesi için ilçede eğitim yatırımlarına büyük önem verdiklerini söyledi. Gemlik’in özellikle eğitim ve sağlık alanında en sıkıntısız yerlerden biri haline geldiğini ifade eden Başkan Yılmaz, eğitim ve öğretime yönelik destekleri sürdüreceklerini açıkladı. “Daha güçlü ve daha müreffeh bir ülke için geleceğimizi emanet edeceğimiz nesillerimizi ‘fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller’ olarak yetiştirmeliyiz” diye konuşan Başkan Yılmaz, “Başta görevleri başında şehit düşmüş eğitimcilerimiz olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, emekli öğretmenlerimize de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler diliyorum. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Masa Tenisi, Futsal ve Satranç branşlarında düzenlenen turnuvalarda dereceye giren öğretmenlere kupa ve madalyaları protokol tarafından takdim edildi. Halk oyunları gösterileri ile devam eden gece de Gemlik’in sevilen ses sanatçısı Özgür Sayın da sahne aldı. Halayların çekildiği, horonların oynandığı programda öğretmenler ve aileleri ile birlikte unutulmaz bir gece yaşadı.

 

(Son Güncelleme: 26 Kasım 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir