Cinayet Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Cinayet Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Gemlik’te kızkardeşini öldürdüğü iddiası ile gözaltına alınan Halil K.ile birlikte 3 kişi Gemlik adliyesine sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre sabah erken saatlerde kızkardeşi Günay Torun’u evinin önünde kurşun yağmuruna tutarak öldürdüğü öne sürülen Halil K. İle birlikte olaya yardımcı oldukları öne sürülen  kayınbiraderi Engin  G. Ve cinayette sonra kaçtığı Karacabey’de kiraladığı evinsahibi Serkan T. ‘de polis ekiplerince gözaltına alınarak Gemlik’e getirildiler.

Kızkardeşini 6 kurşunla öldürdüğü öne sürülen zanlı Halil K.’nın cinayeti namus meselesi yüzünden işlediğini söylediği öne sürülürken, diğer iki kişinin de olayla bir alakalarının bulunmadığını söyledikleri öğrenildi.

İlçe emniyet müdürlüğünde ifadeleri tamamlanan zanlılar geniş güvenlik önlemleri altında alınan sağlık raporlarının ardından Gemlik Adliyesine sevk edildiler.

Bilindiği gibi Gemlik’te sevilen esnaflardan Günay Torun evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetmiş, olayın zanlısı olarak abisi Halil K. Gemlik polisi tarafından kaçtığı Karacabey’de yakalanarak gözaltına alınmıştı.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir