Yıldız; Yeniden Şahlanma Yerelden Başlayacak

Yıldız; Yeniden Şahlanma Yerelden Başlayacak

    Yıldız; Yeniden Şahlanma Yerelden Başlayacak

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız 2019 yerel seçimlerini, aday kriterlerini, partinin hazırlıklarını ve seçim sürecini değerlendirdi.

Yıldız, vatandaşın neden Saadet Partisi’ni tercih etmesi gerektiğini şu sözlerle dile getirdi:

“Türkiye olarak yeni bir seçim sürecine giriyoruz. Saadet Partisi şimdiye kadar her seçimde adından söz ettiren çalışmalar gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye de devam edecek. Eğer milletimiz reklam hizmeti değil, gerçek hizmet istiyorsa mutlaka oyunu Saadet Partisi’ne vermelidir. Bugün AK Partili belediyeler şehrin kendisinden çok tabelalarında çalışıyor. Şehrin bütün billboardlarında, panolarında hep belediyenin reklamları var. Hizmeti reklam etmenize gerek yok, hissettirin yeter.” Şeklinde konuşan Yıldız değerlendirmelerine şu sözlerle devam etti.

“Saadet Partisi’nin Belediye Başkan adaylarının hiçbir ihalede, yolsuzlukta, haksızlıkta adı geçmemiştir ve geçmeyecektir. Başkan adaylarımızı belirlerken ince eleyip sık dokuyoruz. Gemlik içinde, halkın teveccühünü kazanmış bir adayımız tabii ki olacak ve zamanı geldiğinde adayımızı açıklayacağız. 24 Haziran’da gönüller Saadet’e açılmıştı ama oylarını vermemişti; fakat şimdi gönüllerde olanı sandığa yansıtma hususunda halkımıza büyük bir fırsat daha geçmiş oldu. Dileğimiz, milletimizin bu fırsatı göz ardı etmemesi gönüllerinde olanı sandığa yansıtmalarıdır.” Diyerek sözlerini noktaladı.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir