Tertip Komitesi Gemlik’te Toplandı

Tertip Komitesi Gemlik’te Toplandı

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Tertip Komitesi ve hakem heyeti, bu hafta toplantısını Gemlik’te gerçekleştirdi.

Gemlik Ömer Halisdemir Bulvarında bulunan Bölge Parkında düzenlenen programa Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Tertip Komitesi Başkanı ve BASKF Başkan Yardımcısı Mustafa Beşen, Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanvekili Kazım Bulut, kulüp yöneticileri ve komite üyeleri katıldı.

Programda ilk sözü alan Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanvekili Kazım Bulut; ”Gemlik’te hayata geçirdiğimiz oluşumla, kulüplerimize önemli imkanlar sağladık. Gemlik Belediyesinin desteği ile atılan adımlarda sağlanan kazanımlara, kulüplerin birlikteliği ve ortak hareket etmesi de, önemli bir kazanım oldu. Gemlik’in milli takımı olarak gördüğümüz Gemlikspor önceliğinde, diğer kulüplerimize de imkân sağlayarak, ortak hareketten aldığımız güç, inanıyorum ki bu yıl olduğu gibi kazanımları beraberinde getirecektir. Yönetimimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BEŞEN; GEMLİK KULÜPLER BİRLİĞİ BURSA VE TÜRKİYE’YE ÖRNEKTİR

Ardından söz alan Tertip Komitesi Başkanı Mustafa Beşen; ”Gemlik’te gördüğümüz birliktelik ve kulüpler birliğinin yapısı, hem Bursa’ya hem de Türkiye’ye örnek olacak düzeyde. Pek çok ilçeye de Gemlik modelini tavsiye ediyoruz. Birlikteliği sağlamanız, elinizi de güçlendiren etken oluyor. Bizler BASKF olarak tüm ilçelerimize ve takımlarımıza hizmet ediyoruz. Bugün toplantımızda, sizlerin birliğini avantajlarını yaşadık ve daha anlamlı bir toplantı geçirdik. İlçelerde genelde şikayet duyarken, Gemlik’te genel eksiklikleri konuşma imkanını bulduk. Bizi en güzel şekilde ağırlayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kulüpler Birliği Başkanvekili Kazım Bulut ve yönetimine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

YILMAZ; GEMLİK TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SPOR YATIRIMLARINI YAPTIK

Programda söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Tertip komitesinin böyle önemli bir toplantıyı Gemlik’te düzenlemesi bizleri de memnun etti. Gemlik’te spora önemli katkı sağlıyoruz. Gemlik’te göreve geldiğimizde, antrenman yapılacak yer bile yoktu. Biz, Gemlik’te idman sahaları yaparken, bir yandan büyük stadyumlar inşa ettik. Umurbey’de yaptırdığımız Recep Tayyip Erdoğan stadyumu, gerek mimari ve kullanım açısından, gerekse zemin açısından profesyonel standartlarda.

Hemen her mahalle ve köyümüzde gençlerimizin şehirde bulduğu imkanları bulması adına, halı saha ve gençlik merkezleri yaptık. Hem Belediyemizin bütçesini artırdık, hem de hizmetlerimizi artırdık.

Gemlik’te spor kulüplerimize bir yandan malzeme desteği verirken, bir yandan da kulüpler birliği ile ortak çalışmamız ve onlara kazandırdığımız imkanlarla, kulüplerimizin öncelikli ihtiyaçlarını çözüyoruz. Hem kulüplerimiz kazanıyor, hem Gemlik’te daha fazla genç spor yapma imkânı buluyor. Bir yandan da farklı spor branşlarının da açılmasında öncü oluyoruz” dedi.

 

(Son Güncelleme: 14 Kasım 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir