gemlik basketbol

Gemlik basketbol denizli’ye gidiyor

Gemlik basketbol denizli’ye gidiyor

Türkiye Basketbol 2.ligi A grubunda mücadele eden Bursa temsilcisi Gemlik Basketbol 4. hafta da mücadele edeceği Merkez Efendi Belediye müsabakası için Denizli’ye gidiyor..

Bursa temsilcisi Türkiye Basketbol 2.ligi 3. haftasında kendi evinde Kocaeli Büyük şehir belediyeyi 68:63 yenerek, ligde çıkışına devam etmek istiyor . Hafta içi yaptığı çalışmalarda neşeler ve moraller yerinde 4. Hafta deplasmanda mücadele edecekleri Merkez Efendi müsabakasına kilitlendiler.

Gemlik Basketbol adına açıklama yapan Genel Menajer Yahya Gümüş Türkiye Basketbol 2.liginde Bursa ilini temsil eden tek takım olarak Zorlu bir lig maratonunun ilk haftasını bay geçtik. 2.hafta İzmir’de oynadığımız Bornova Belediye müsabakasında lige yenilerek başladık. Bu süreçten erken toparlandık ve  Kocaeli Kağıt sporu 68:63 yendik. 16 Ekim Cuma günü oynayacağımız Merkez Efendi Belediyesi müsabaka hazırlıkları aralıksız devam ediyoruz. Önümüzde kolay müsabaka yok, Teknik ekibimiz ve oyuncularımızla bu zorlu serüvende çok çalışarak hakkettiğimiz yere geleceğiz..

Gemlik Basketbol 4.hafta oynayacağı Merkez Efendi belediye müsabakası için 15 Ekim 2018 Perşembe günü Denizli’ye gidiyor. Denizli’de yapacağı son antrenman sonrası 16 Kasım 2018 Cuma günü saat 18:00 ‘de  Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu yapacağı müsabaka saatini bekleyecek..

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir