Gemlik’in Sorunları Ankara’da Dile Getirildi

Gemlik’in Sorunları Ankara’da Dile Getirildi

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası Oda Yönetim Kurulu ve Oda Meclisi yapmış olduğu üye ziyaretlerinden gelen talepler, saha çalışmaları  ve anketlerden gelen dilek ve şikayetleri analiz ederek, bu sorunların ilgili mercilere iletilmesi, çözüm üretilmesi amacı ile Ankara’ya gitti.

Heyette; Yönetim Kurulu Başkanı; Paşa Ağdemir, Başkan Vekilleri; Abdullah Kavlak, Semih Aşkın, Yönetim Kurulu Üyeleri Alaattin Akcan , Şefik Yılmaz, Hasan Hamaloğlu, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Meclis Üyeleri; A.Ergin Erenoğlu , Mehmet Ali Kaya, Sedat Aydın, Hacı Örnek , Ferhat Kurt , Hacı Uslu, Ahmet Tezcan  Peker, Haluk Güveniş, Mahmut Solaksubaşı , Mehmet Anar, Anıl Bekçe, Nurettin Hocaoğlu, Mehmet Akın ve Genel Sekreter Yardımcısı Emre Gemicioğlu yer aldı.

Anıtkabir Ziyareti

Oda heyeti ilk etapta Bursa Milletvekili Zafer Işık eşliğinde 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Anıtkabir’i ziyaret ettiler. Atatürk’ün huzuruna çıkan oda heyeti Cumhuriyetimizin Kurucusu ulu Önder’i  özlem ve saygı ile andı.

Gemlik’in Sorunları Ankara’da Dile Getirildi

Bursa Milletvekilimiz Sn. Zafer Işık’ı Makamında Ziyaret Ettik

Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa Ağdemir, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz  Ankara’da Bursa Milletvekili Zafer Işık’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette söz alan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ağdemir “ Öncelikle daha önceden Oda Meclisimizde görev almış, Gemlik’in ve üyelerimizin sorunlarını bilen değerli yol arkadaşımız Zafer Işık’ı Bursa Milletvekili olarak burada görmek bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Ben inanıyorum ki Bölgemizin ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümü noktasında Işık, büyük bir şanstır. Bu şansı değerlendirmek bizlerin elinde. Bizler kanaat önderleri olarak sorunları ve çözüm önerilerini tespit edecek, kendilerine ileteceğiz ki ilerleyebilelim. Bu noktada hepimize çok görevler düşüyor. Ekonomik olarak daha güçlü, daha modern bir Gemlik için herkes elini taşın altına koymalıdır. Bizler bu noktada öncü olacağız.” dedi.

Ağdemir’in konuşmasının ardından Işık; “ Öncelikle daha önceden Meclis Başkan Vekili Olarak Görev yaptığım,  Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclisinde görev icra eden kıymetli arkadaşlarımı burada ağırlamaktan büyük memnuniyet ve mutluluk duydum” dedi.

Daha sonra Gündem konularına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Işık “Bölgemizle alakalı olarak; Kentsel Dönüşüm, Limanların Daha Rantabl Çalışması, Hızlı Tren, Lojistik Hat, Depolama Alanları, Kara Taşımacılığı ve Turizm gibi konuların gündemde olması ve bu alanlarda iyileştirmeler ve projelerle desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak, bunun için her daim çalışmaya hazır olduğunu belirtti.

 

(Son Güncelleme: 11 Kasım 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir