Esnaf Odasından Enflasyonla Topyekun Mücadele Fuarı

Esnaf Odasından Enflasyonla Topyekun Mücadele Fuarı

Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası, ekonomi seferberliği başlatmak adına, 28-29-30 Kasım tarihlerinde fuar düzenleyecek. Enflasyonla Topyekun Mücadele sloganı ile yapılacak fuara Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası da destek verecek.

Konu ile alakalı Gemlik Esnaf Odasında yapılan açıklamaya Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki ve oda yönetimi katıldı.

Programda ilk sözü alan Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki; ”28-29-30 Kasım Tarihlerinde, Gemlik Kapalı Pazar Yerinde, esnafımızla birlikte seferberlik başlatacağız. Önemli indirimler olacak fuarda, pek çok esnafımız yer alacak. Aynı zamanda vatandaşlarımız da, uygun fiyatlara hizmet almış olacak. Böyle bir katkı düşünüyoruz” dedi.

Ardından söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Esnaf Odasının öncülüğünde düzenlenecek olan üç günlük fuar, aynı zamanda şenlik havasında geçecektir. Güzel sonuçları da olacaktır. Kapalı Pazar Yerimizde yapılacak olan etkinliğe, bizler de Gemlik Belediyesi olarak en ciddi desteği vereceğiz. Gemlik esnafı, uygun fiyatlarla bu etkinlikle sayış yaparak, hem ürünlerini satmış, hem de vatandaşı uygun fiyatlı ürünlerle buluşturmuş olacak. Emeği geçenlere ve düzenleyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ise; ”Esnafın güçlü olması, ekonominin önemli sac ayaklarından biridir. Güzel bir çalışma olacağına inanıyorum. Gemlik’te de dolardan kaynaklanan sıkıntılar var. Bu çalışma bir adım olacaktır. Ahilik kültürünü önemseyen bir milletiz. Esnafın güçlü olması Gemlik’in de güçlü olması demektir” ifadelerini kullandı.

 

 

(Son Güncelleme: 11 Kasım 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir