Kent Konseyi Kadın Meclisinden Lösev Ziyareti

Kent Konseyi Kadın Meclisinden Lösev Ziyareti

Kent Konseyi Kadın Meclisinden Lösev Ziyareti

Gemlik Kent Konseyi Kadın Meclisi 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bursa Lösev’i ziyaret etti.

Ziyarette Gemlik Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Türe ve yönetimi, yapmış oldukları el emeği göz nuru maske ve panoları da Lösemi hastası çocuklara ulaştırılmak üzere görevlilere teslim etti.

Ziyarette konuşan Gemlik Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Türe, “Özellikle eğitim çağında bu hastalıkla mücadele edenlerin yanlarında olduklarını hissettirerek, onları psikolojik olarak güçlü tutmanın çok önemli olduğunu ifade ederek, tüm toplum bireylerinin LÖSEV konusunda empati yaparak olaya yaklaşması gerektiğini, hastalıkla mücadele için maske takmanın aslında bir korunma yöntemi olduğunu ve dışarıdan gelebilecek farklı hastalık taşıyan mikropların vücuda girişinin maske ile engellediğini söyledi. Lösemi hastalığının bulaşıcı hastalık olmadığını belirten Türe, “Lösemili çocuklarımız gerçek bir kahramandır. Aldıkları ilaçlarla, gördükleri tedavi ve zorlu süreçleri atlatarak gerçek kahramanlar olmuşlardır” diye konuştu.

Günün anısına çekilen fotoğraflarla birlikte ziyaret sona erdi.

(Son Güncelleme: 8 Kasım 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir